جلبک های خلیج فارس

مرغوبترین تمر هندی و یک دنیا کاربرد و فوایدش

تمر هندی

ارزش غذایی تمر هندی

تمر هندی یکی از خوشمزه‌ترین مواد خوراکی است که در تهیه انواع سس‌ها، مواد غذایی و … از آن استفاده می‌شود. این تمر مزه ترش تا نسبتاً شیرینی دارد بنابراین می‌تواند مورد پسند ذائقه بسیاری از افراد قرار گیرد. منیزیم، پتاسیم، آهن، فسفر، کلسیم، ویتامین B، مس، سلنیوم، پروتئین، فیبر، ویتامین C، ویتامین K و فولات از دیگر ارزش‌های غذایی این میوه به شمار می‌روند. این میوه دارای عنصر گیاهی پلی فنول است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی برای بدن انسان دارد. علاوه بر آن، تمر هندی حاوی مواد معدنی، آمینواسیدها، ویتامین‌ها و مقداری کالری است.

تمر هندی بدون هسته
برای خرید تمر هندی با هسته و بدون هسته اصل اینجا کلیک کنید.

 

خواص تمر هندی

تمر هندی یک میوه دارای خواص درمانی و دارویی بسیاری است. بهبود گردش خون، بهبود عملکرد عصبی، تقویت سیستم ایمنی بدن، ضد میکروب و ویروس، از بین برنده انگل‌های بدنی، تشکیل استخوان‌ها و تقویت آنها، برطرف کننده یبوست، کاهش فشار خون و سلامت چشم‌ها، دندان‌ها و پوست، کنترل دیابت و تسکین دهنده دردهای معده‌ای از دیگر خواص این میوه است.

هضم سریع و راحت غذا با مصرف تمر هندی

تمر هندی، میوه‌ای دارای فیبر بسیار بالایی است. فیبر در مواد غذایی علاوه بر جلوگیری از انواع سرطان‌ها به هضم راحت غذاها و بهبود عملکرد دستگاه گوارشی کمک زیادی می‌کند. برای جلوگیری از زخم‌های معده‌ای و رفع التهاب‌های گوارشی می‌توان به مصرف این میوه روی آورد. همچنین ملین موجود در این میوه قابلیت رفع مواد مانده در روده را دارد و عملکرد روده را افزایش می‌بخشد.

تمر هندی، بهبود بخش عملکرد قلب و کاهش وزن

یکی از تأثیراتی که مصرف تمر هندی بر بدن انسان می‌گذارد، کاهش کلسترول در بدن است. به دلیل وجود فیبر در این میوه و همچنین موجود بودن ویتامین C و آنتی اکسیدان‌ها، تمر هندی از بروز بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند و گردش خون را بهبود می‌بخشد. علاوه بر آن تمر هندی دارای اسید هیدرو کسی سیتریک است که با کاهش اشتها در فرد و رفع آنزیم‌های چربی در بدن به کاهش وزن افراد کمک می‌کند.

تمر هندی، خواص ضدالتهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

تمر هندی دارای خواص ضد التهابی در افراد است. این میوه از بروز عفونت‌ها جلوگیری می‌کند و دردهای گلو را التیام می‌بخشد. نقرس، فونت‌های چشمی و روماتیسم از مواردی است که خاصیت ضد التهابی این میوه می‌تواند درمان کند.. علاوه بر آن وجود ویتامین C در این میوه می‌تواند ایمنی بدن فرد را افزایش دهد.

کاربرد و طرز استفاده از تمر هندی

از تمر هندی در موارد بسیاری می‌توان استفاده کرد.برای استفاده در خورشت یا قلیه ماهی بوشهری استفاده می شود. برای درمان زخم‌ها و اثرات زردی در بدن انسان ابتدا باید مقداری آب را روی تمر هندی بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به خوبی بجوشد سپس هر روز دو بار از این جوشانده را مصرف کنید و اثرات آن را مشاهده کنید. همچنین این میوه را در تهیه سس سمبوسه می‌توانید با آب مخلوط کنید. افرادی که چشم آنها به ملتحمه مبتلا شده است می‌توانند مقداری از دانه‌های این میوه یا گیاه را بجوشانند و چشم خود را با آن تمیز کنند. بعنوان نوشیدنی در بسیاری از کشورها استفاده میشود. همچنین با آن آش تمر هندی درست می کنند.

تداخل های دارویی با تمر هندی

تمر هندی مانند مواد دیگر می‌تواند تداخل دارویی ایجاد کند بنابراین برای رفع خطرات پس از آن بهتر است که از مصرف این دو ماده به همراه هم خودداری صورت گیرد. آسپرین و ایبوپروفن دو ماده‌ای هستند که بر اساس بررسی‌های انجام شده با مصرف تمر هندی تداخل دارویی پیدا کرده‌اند.

مضرات و عوارض بیش از حد مصرف تمر هندی

مصرف بیش از حد تمر هندی می‌توان افراد را با مشکلات زیادی رو به رو کند. یکی از این مشکلات در زنان باردار یا شیرده رخ می‌دهد. بنابراین توصیه می‌شود از مصرف بیش از حد این میوه در این دوره خودداری شود. همچنین با وجود آنکه تمر هندی به کاهش قند خون کمک می‌کند اما باز هم باید به کنترل آن و تنظیم قندخون در فرد اقدام کرد چرا که گاهی مصرف زیاد این میوه باعث اختلال در کنترل قند خون می‌شود. افرادی که نوبت جراحی دارند بهتر است که ۲ الی ۳ هفته قبل از عمل از مصرف تمر هندی خودداری کنند.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *